Lascursus gestart bij Spierings Mobile Cranes

Dit schooljaar is Spierings Mobile Cranes gestart met het aanbieden van een lascursus aan leerlingen van het praktijkonderwijs. Acht leerlingen van vier verschillende scholen voor praktijkonderwijs zijn gestart met deze lascursus. Onder begeleiding van twee instructeurs van Spierings krijgen deze leerlingen de theorie en de praktijk om uiteindelijk het NIL-1 diploma te kunnen halen.
Deze cursus is onderdeel van een pakket aan branche gerichte cursussen die georganiseerd wordt door de scholen van het Netwerk Praktijk Onderwijs. Vanuit Oss, Schijndel, Den Bosch en Veghel komen deze leerlingen naar Oss om daar de kneepjes van het lasvak te leren. Doordat de cursus binnen Spierings wordt aangeboden kan de theorie direct aan de praktijk gekoppeld worden. De context maakt het een leerrijke omgeving.
Op de eerste lesdag waren ook de ouders uitgenodigd om kennis te maken met Spierings. Een mooi voorbeeld van de samenwerking tussen het bedrijfsleven en het onderwijs waarbij alle partijen profiteren.
20200902_160853

20200902_143845

Voeg toe aan je favorieten: Permalink.

Reacties zijn gesloten.