Branchegerichte cursussen “Maak er werk van” 2020-2021

Maak er werk van 2020-2021
Dit jaar hebben zich weer 114 leerlingen ingeschreven voor de “Maak Er Werk Van” cursussen. In veertien beroepsrichtingen worden deze branchegerichte cursussen weer georganiseerd. De cursussen worden gegeven op de verschillende scholen van het NPO, maar ook bij verschillende bedrijven. Bouwmensen verzorgt voor ons de cursussen bouwtechniek, machinale houtbewerking, timmeren en tegelzetten. IWN verzorgt de cursus installatietechniek. Berco in Schijndel is de locatie voor de cursussen magazijnmedewerker, heftruck, productiemedewerker en dienstverlening&zorg. Nieuw dit jaar is de samenwerking met Spierings Mobile Cranes in Oss. Dit bedrijf biedt onze leerlingen de MIG-MAG lascursus aan.

Voeg toe aan je favorieten: Permalink.

Reacties zijn gesloten.