Werkplekleren ontwikkelen

Wij laten de helft van onze 1000 leerlingen ongeveer 100 dagen stagelopen in het bedrijfsleven per jaar, het gaat in totaal dus om heel wat uren. Om dat goed voor te bereiden ontwikkelen wij werkplekleren. Dan gaan leerlingen voor hun 15e jaar al met groepen in bedrijven werken om te leren hoe dat het er in bedrijven aan toe gaat. Leerkrachten begeleiden dat. Ik noem enkele initiatieven: Leren buiten de schoolmuren: Natuurspeeltuin Megen en Schaijk Hooghuis Oss, Albert Hein en Verzorgingshuis De Taling De Rijzert Den Bosch, Distributiecentrum SLIGRO,Verzorgingshuis Joachim en Anna Fioretti Veghel, BERCO en Promovera Elde College Schijndel.

Samen voor het bejaardenhuis een binnentuin maken.

Samen voor het bejaardenhuis een binnentuin maken.

Voeg toe aan je favorieten: Permalink.

Reacties zijn gesloten.