PRO-voetballers naar finale in Utrecht!

Teams foto 2013 4x4 toernooi

Op vrijdag 11 april 2014 werd er bij voetbalvereniging Best Vooruit een 4×4 voetbaltoernooi georganiseerd. Dit toernooi was speciaal voor Praktijkonderwijsleerlingen. Er werd bij de jongens gespeeld in twee leeftijdscategorieën: 12 t/m 14 jaar en 15 t/m 18 jaar.

Op dit toernooi ging het om een ticket voor de landelijke finale in Utrecht op 6 juni. Daar lopen zelfs scouts rond om de echte talenten eruit te halen. Deze kunnen dan in het Nederlands Elftal komen voor praktijkonderwijsleerlingen. Zij spelen echte EK’s en WK’s, waarbij Nederland al 4x achter elkaar kampioen is geworden.

Om de teams te formeren is er vanaf november een heuse selectieprocedure in gang gezet. Alle jongens van PrO konden zich inschrijven. Eerst werd er gevoetbald op het plein, daarna in de zaal en op het veld. Steeds werden de selecties smaller, totdat er twee teams van 6 spelers overbleven.

Na een spannende wedstrijd heeft Team bovenbouw van het Fioretti College zich geplaatst voor de landelijke finaledag in Utrecht op vrijdag 6 juni.

Al met al kunnen we terugkijken op een geslaagde dag!

Op naar Utrecht op 6 juni a.s.!

Voeg toe aan je favorieten: Permalink.

Reacties zijn gesloten.