Mighty Tiny op De Rijzert

Vragen voor Laura: Wat heeft de school voor jou aan ondersteuning geregeld?
Dat er voor mij een jobcoach is geregeld die mij ondersteuning heeft geboden en nog steeds ondersteuning biedt voor wat ik na mijn schoolperiode kon gaan doen. Hierbij is gelet op wat goed bij mij past qua werkplek en een plek waar ik mij veilig en gewaardeerd voel.

Noemme

Wat vind je van deze ondersteuning?
Heel erg fijn. Mijn jobcoach is een vangnet waar ik altijd op terug kan vallen op het gebied van werk maar waarbij ik ook mijn verhaal kwijt kan als ik even niet zo lekker in m mijn vel zit.

Waar ben je het meest trots op?
Ik ben er heel erg trots dat ik weer alles op de rit heb. Dat ik een leuke baan heb en weer lekker in mijn vel zit.

Vragen voor Ria haar begeleidster: Hoe ben je betrokken geraakt bij Laura?
Francis Gremmen heeft Fris-coaching benaderd om een traject te starten voor Laura. Fris-coaching is en re-integratiebureau gevestigd in Uden waar 8 coaches werkzaam zijn. Wij begeleiden mensen met een langere afstand tot de arbeidsmarkt. Fris-coaching heeft voor de verandering van de Wajong naar de Participatie wet jongeren begeleid vanuit de Rijzert. Nu er begeleiding vanuit het fonds ingezet kon worden, heeft Francis wederom contact met ons gezocht en ben ik kennis gaan maken met Laura. Hieruit ontstond meteen een klik.

Wat heb je precies met Laura samen gedaan?
Ik heb Laura ondersteuning geboden op het gebied van werk maar ik ben ook privĂ© betrokken zoals gesprekken met haar moeder en met de WMO consulente van Laura. Wij zijn het vangnet waar Laura altijd op terug kan vallen. Laura weet mij te vinden als ze  even niet lekker in haar vel zit en kan altijd op mij terug vallen. Ik heb Laura wekelijks bezocht op haar werkplek. Ik ben daar zowel met Laura als met de begeleider van Laura op haar werk, in gesprek gegaan zodat er van beide kanten duidelijk was wat er van elkaar verwacht werd.

Waar ben je het meest trots op?
Ik ben er trots op dat ik een vertrouwensband heb opgebouwd met Laura en dat ik haar heb mogen begeleiden naar een mooie werkplek. Laura is werkzaam bij Noemme, een restaurant in Den Bosch. Ze werkt hier nu een aantal maanden met veel plezier. Het is mooi om te zien hoe Laura hier op haar plek zit. Laura is de afgelopen tijd enorm gegroeid zowel haar verantwoordelijkheden die ze heeft als werknemer heeft maar ook haar persoonlijke groei die ze de laatste maanden heeft doorgemaakt. Kortom een erg trotse coach!

Voeg toe aan je favorieten: Permalink.

Reacties zijn gesloten.