Jaarlijkse slotmanifestatie 19 juni 2018

Op dinsdag 19 juni vond in het Theater aan de Parade te ’s-Hertogenbosch de jaarlijkse Slotmanifestatie van het Netwerk Praktijkonderwijs plaats.

Ongeveer 150 leerlingen van Praktijkonderwijs de Singel te Oss, afdeling Praktijkonderwijs van het Fioretti in Veghel, afdeling Praktijkonderwijs van het Elde College in Schijndel en Praktijkschool de Rijzert in Den Bosch kregen op deze avond hun diploma of schoolcertificaat.

De leerlingen stroomden uit in ongeveer 20 verschillende richtingen en kwamen samen met hun cursusdocent op het podium om van hun schooldirecteur het diploma in ontvangst te nemen.

De leerlingen werden ontvangen door een fotograaf die foto’s
van ze maakte vóór een rose limousine.

De avond werd gepresenteerd door Elindo Avista, bekend van tv van het programma Ghost Rockers en van de musicals Hair, The Colour Purple en Mamma Mia.

Na afloop werd er nog gezellig nagepraat onder het genot van een drankje en een hapje en werd er door een leuke band muziek gemaakt.

Het was de 25ste editie van de Slotmanifestatie en tevens de laatste. Gezien de hoge kosten van zo’n avond zullen de cursusdiploma’s volgend jaar op de scholen zelf worden uitgereikt.

2018-06-19_Praktijkonderwijs_LanderdFotografie_LowRes_093   2018-06-19_Praktijkonderwijs_LanderdFotografie_HighRes_095

Voeg toe aan je favorieten: Permalink.

Reacties zijn gesloten.