6 Leerlingen krijgen een arbeidscontract bij Berco

Bij Praktijkonderwijs Schijndel is een nieuw record gebroken: 6 leerlingen hebben tegelijkertijd een arbeidscontract gekregen bij Berco Bv!

Na een jaar van veel stagelopen en het volgen van een cursus productiemedewerker werden de jongens in het zonnetje gezet. Ze kregen de felbegeerde Boris-Praktijkverklaring uitgereikt onder het toeziend oog van ouders en familie. De grote verrassing kwam echter daarna: Albert, Steven, Danny, Jorn en Dennis kregen uit handen van de directie van Berco het arbeidscontract uitgereikt met de opmerking dat ze “tot hun pensioen” bij Berco mogen blijven werken! Een vaste aanstelling dus!

We zijn trots op deze kanjers!

Dat de huidige samenwerking met Berco, het grootste bedrijf van Schijndel, op dit moment zeer veel vruchten afwerpt, moge duidelijk zijn.

Foto arbeidscontract bij Berco

Voeg toe aan je favorieten: Permalink.

Reacties zijn gesloten.