NPO heeft zijn cursusaanbod geactualiseerd en een aanbod gemaakt voor gemeentes

Het NPO biedt branchegerichte cursussen aan waar alle leerlingen die in het laatste jaar op hun school zitten. Ze combineren dat met een passende stage en daarmee is de kans op een baan groot. De cursussen worden weer doorontwikkeld en mogelijk nog beter afgestemd op de kwalificatiestructuur. NPO Cursusaanbod 2016

Het NPO werkt nauw samen in de arbeidsmarktregio en Agrifood Capital om al haar schoolverlaters zo goed mogelijk te plaatsen. Een sluitende aanpak wordt daarmee nagestreefd. Op 14-12-2016 zal het NPO zich presenteren op de landelijke dag Praktijkonderwijs en deze samenwerking toelichten aan de hand van een casus. U kunt inschrijven op die landelijke dag en u dan aanmelden voor onze workshop. Tot ziens!
http://www.actis-landeijkeprodag.eventassist.nl/pages/1

NPO folder Gemeenten                                                                           

                                                                                  

Voeg toe aan je favorieten: Permalink.

Reacties zijn gesloten.